Medlemskab

Arnes Vinterbadere er en medlemsforening for alle (voksne over 18 år), som ønsker at benytte foreningens faciliteter og støtter op om foreningens værdier.

Det koster kr. 600 om året at være medlem af Arnes Vinterbadere. Fornyelse af medlemskab sker ved indbetaling hvert år senest ultimo maj måned: Danske Bank: Reg. nr. 1551, konto nr. 4734 068667. I feltet “modtager” og i feltet “meddelelse til modtager” anfører du medlemmets navn. Din nøglekode bliver slettet den 31. august, hvis du ikke har betalt.

Du får som medlem et nøglearmbånd, som giver adgang til omklædningsrum og sauna. Nøglearmbåndet skal opbevares med omhu. Nøglearmbåndet er unikt med en personlig elektronisk kodning. Det er derfor personligt og må kun bruges af dig. Hvis nøglebåndet kommer tæt på en magnet kan du risikere, at det bliver uvirksomt. Hvis du er så uheldig at miste dit nøglearmbånd, kan du købe et nyt for kr. 200,- ved at maile til bestyrelsen se nedenfor. Koden til dit forsvundne armbånd bliver slettet, når det nye armbånd bliver kodet. Hvis du ikke betaler dit årlige medlemsgebyr vil dit nøglearmbånd blive ugyldigt omkring 01.september.

Mistet armbånd. Har du mistet dit armbånd informerer du bestyrelsen om dette via e-mail: arnesvinterbadere@gmail.com og indbetaler 200 kr. til Danske Bank: Reg. nr. 1551, konto nr. 4734 068667. Efter modtagelsen af indbetalingen bliver du kontaktet mhp udlevering/afhentning af det nye armbånd.

Venteliste. Der er for tiden desværre ingen ledige pladser hos Arnes Vinterbadere. Vi skriver gerne interesserede på en venteliste. Dette koster 400 kr. i gebyr, som indbetales til Danske Bank: Reg. Nr. 1551, konto nr. 4734 068667. Skriv venligst dit navn på indbetalingen. Vi sender en kvittering til dig for modtagelsen af indskud, og for at have skrevet dig på ventelisten. Vi vil derfor gerne bede om din e-mail og privatadresse. Skriv venligst dette til arnesvinterbadere@gmail.com. Kommunikationen sker alene via e-mails og hjemmesiden. Efter 1. juli vil ledige pladser blive tildelt interesserede fra ventelisten og der sendes besked via e-mail. Den nuværende tid på ventelisten er 4- 5 år, og man skrives derfor op til sæson 2026/2027.